Menu

Termeni si conditii

 • Accesarea site-ului www.tesaturi-accesorii.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare.
 • Farzat COM SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor oricand, fara a anunta clientul personal.
 • Acest site este un catalog de produse si exista intotdeauna riscul ca fotografia de pe site sa nu redea cu acuratete toate detaliile, culorile sau nuantele produsului suntem total exonerati de raspundere din cauza acestor tipuri de neajunsuri.
 • Firma noastra comercializeaza produsele iar de curierat se ocupa alta firma. Contravaloarea transportului se achita firmei de curierat, astfel indiferent de situatie cumparatorul plateste taxele de transport. Nu suntem responsabili de intarzierile cauzate de serviciul de curierat. Pentru orice informatie legata de transport va rugam sa contactati firma de curierat.
 • In cazul in care informatiile furnizate de client cand formuleaza o comanda sau in cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte sau incomplete cumparatorul suporta toate costurile legate de transport.
 • Pretul materialelor textile este afisat fara TVA si se refera la un metru liniar.
 • SC Farzat Com SRL comercializeaza o gama diversificata de materiale textile, achizitionate de la diversi producatori, utilizate la imbracaminte, aranjamente, decoratiuni etc. Firma noastra nu se implica sub nici o forma in procesul tehnologic al productiei in ceea ce vrea sa faca clientul. Testarea materialului textil se face exclusiv de catre client. Returnarea materialului se poate face in termen de 14 zile. Acesta trebuie sa fie in aceeasi stare, cu ambalajul original.
 • Continutul site-ului www.tesaturi-accesorii.ro apartine sc farzat com srl si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
 • Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.tesaturi-accesorii.ro vor fi penalizate conform legii.
 • Fotografiile si datele pot si folosite numai cu acordul al SC Farzat Com SRL
 • Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
 • Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
 • Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
 • In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).
 • Produsele fragile, cele care se pot sparge, indoi sau zgaria cu usurinta in timpul transportului se pot achizitiona direct de la showroom. La cererea clientului trimitem aceste produse si prin firmele de curierat insa nu raspundem de eventuale deteriorari aparute in timpul transportului.
 • Firma noastra doar comercializeaza produse, iar de curierat se ocupa alta firma. Nu suntem responsabili de intarzierile la livrarea comenzii cauzate de serviciul de curierat. Pentru orice informatie legata de transport va rugam sa contactati firma de curierat.

Livrarea comenzilor prin curierat

Persoanele care, din motive independente de respectare a obligatiilor din partea www.tesaturi-accesorii.ro, refuza sau nu preiau coletul trimis firma de curierat vor fi inregistrate intr-o baza de date, speciala. Daca se doreste o colaborare ulterioara, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar. In cazul nepreluarii unei comenzi disponibile pentru ridicare personala, nu se vor onora comenzi ulterioare.

Comanda minima este de 30 de lei.

Preluare personala a comenzilor

Pentru clientii nostri aflati in Bucuresti : daca doriti sa preluati personal coletul, va rugam sa alegeti aceasta metoda, inainte de finalizarea comenzii. Veti primi un email prin care veti fi instiintati de procesarea comenzii si disponibilitatea produselor la sediul nostru.

Cu toate ca furnizorii nostri ne asigura o buna calitate a materialelor, exista si exceptii in care apar unele defecte din fabricatie.

FARZAT COM SRL declina orice responsabilitate pentru rolele comercializate de material textil sigilate .

Clientii care doresc desigilarea si verificarea rolelor de material textil vor fi facturati la pretul de metraje.